Autógumi

Autógumi többféle méretben

Hívjon vagy írjon nekünk e-mailt és segítségére leszünk az autógumi vásárlásban!

Az autó és az autógumi

Autógumi esetében nem beszélhetünk típusfüggőségről. A különböző gyártók modelljei lényegében ugyanolyan autógumikkal működnek, egyedül a gumik mérete az, ami fontos, hogy passzoljon a személyautóhoz.

Autógumi évszak szerint

Fontos, hogy a téli és a nyári szezon időjárási sajátosságaira tekintettel legyünk, azaz télen mindig téli gumit használjunk.

Elhasználódás

Vezetési technikától is nagyban függ, mennyi idő alatt kopnak el az autógumik annyira, hogy cserére legyen szükség. Van amikor már 40 000 megtett km után esedékes a csere, de óvatos vezetéssel ki lehet húzni akár kétszer ilyen sokáig is gumicsere nélkül.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az e-mail formájában történő megkereséseket naponta többször átnézzük és a lehető leghamarabb reagálunk azokra.

Megközelítés:
  • – A reptéri gyorsforgalmi és az üllői út irányából a 4. számú főút érintésével az ecseri kihajtó irányában.
  • – Budapest XVII. kerülete felől.
  • – A 31 sz. főút felől, Maglód érintésével.
  • – Az M0 autóút keleti szektorának ecseri kihajtója felől.

Peugeot kormány a peugeot bontóból!

Kormány, kormánykerék
2233 Ecser, Ipar utca 1. (GPS: T.Zs. 2006 Kft.)

Használt peugeot kormány – az átvétel megoldható kiszállítással és személyes átvétellel is!

Hívjon, hogy megbeszéljük a részleteket!

Maga a kormány, illetve a kormánykerék közúti balesetek során az esetek túlnyomó részében sértetlen marad – a kormány sokkal inkább esztétikai jelentőséggel bír, továbbá állapota rendszerint jól tükrözi az autó korát is.

Kormánykerék típusok

Vannak drágább bőrből készült kormánykerekek, és szivacsos műanyagok is – kinek melyik szimpatikusabb, illetve melyik féle kormányt engedi meg a pénztárcája.

Peugeot motoralkatrészek

Peugeot motoralkatrészek

Peugeot motoralkatrészek

A Peugeot motoralkatrészek esetében megkülönböztetjük a komplett motor, és a motorblokk kifejezéseket.

A komplett dízelmotoron rajta van minden: A vezérlőszíj, a fogaskerekek, az olajszűrő, a porlasztó, stb. A porlasztók, illetve a nagynyomású szivattyú viszonylag sűrűn hibásodik meg, és szorul cserére.

Hogyha a Peugeot motoron valami elromlott, és ezért nem működik az autó, akkor csak azt az elemet kell cserélni, illetve javítani a motoron, amivel a probléma van.

A motorblokkon nincs turbó, a legjobb megoldás, ha a gyári hengerfejjel együtt vásároljuk. Ez sok esetben költségkímélőbb megoldás, mint a régi hengerfejet lecserélni.