Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

A TZS 2006 Kft.-nél vásárolt alkatrészekre a cég 3 nap beszerelési garanciát vállal. Garanciális probléma esetén az alkatrészt cseréli, pénzt azonban csak abban az esetben fizet vissza ha nem tudja kicserélni a hibás alkatrészt!

A szemmel látható külsérelmi hibákra a cég semmilyen garanciát nem vállal, ilyen esetekben nem cserél, pénzt vissza nem fizet. A kellemetlenségek elkerülése végett a vásárláskor alaposan tekintse meg a terméket! A cégnek utólag semmilyen reklamációt nem áll módjában elfogadni!

A TZS 2006 Kft. felhívja tisztelt vásárlói figyelmét, hogy amennyiben az alkatrész megvásárlását követően derül ki, hogy az autójának más hibája volt, mint amilyen alkatrészt vásárolt, azt a cégnek nem áll módjában visszavenni Önöktől. Ilyen esetekben ennek felelősségét kéretik a téves hibamegállapítást végző személyre hárítani. A cégünk nem alkatrész kölcsönzőként működik!

A nem rendeltetésszerű használat vagy szakszerűtlen beszerelésből eredendő meghibásodott alkatrészekre (pl. váltó kevés, vagy semennyi olajjal, motornál régi vezérműszíj használata, motorolaj vagy olajnyomás nélküli használata, turbó gyenge olajnyomásnál történő használata, ezáltali tengelytörése stb.) a cég nem vállal garanciát!

Amennyiben a TZS 2006 Kft.-nél vásárolt alkatrészt bármely pontján megbontják, a három napos beszerelési garancia azonnali hatályal érvényét veszíti!

Az általunk vállalt három napos beszerelési garancia szigorúan három naptári napra érvényes, nem pedig 6 nap, két hét, egy hónap stb.

A cég felhívja vásárlói figyelmét, hogy amennyiben a keresett alkatrészhez nem hoznak mintadarabot, vagy nem rendelkeznek az alkatrész gyári cikkszámával, és ebből kifolyólag nem a megfelelő alkatrészt kapták, sajnos nem áll a cég módjában semmilyen pluszköltségüket megtéríteni ( pl. üzemanyag, futárköltség stb).

A TZS 2006 Kft. felhívja tisztelt vásárlói figyelmét arra is, hogy futárszolgálattal csak cikkszám szerint azonosított alkatrészeket áll a cég módjában elküldeni. Ez minden alkatrészen (így a meghibásodotton is) megtalálható. Ez közös érdek, a futárköltség egyszeri kifizetése céljából.

A TZS 2006 Kft. kéri Önöket, hogy a futárcég által kézbesített alkatrészeket átvételkor alaposan tekintsék meg, mert a későbbiekben semmilyen külsérelmi hiba miatt történő reklamációt nem áll a cég módjában elfogadni.

Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy minden erőnkkel azon vagyunk, hogy gépjárművének javítása során kiváló minőségű alkatrészeket biztosítsuk. Azonban előfordul, hogy a megrendelt alkatrészek bármely okból hibásak lehetnek. Ebben az esetben, sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a kapcsolódó költségek – mint például az alkatrészek ki- és beszerelésének díjait, valamint a szállítási költséget – sajos nem áll módunkban megtéríteni.

Célunk, hogy a javítási folyamat sima és zökkenőmentes legyen mindenki számára!

Megértésüket köszönjük,
Tisztelettel: TZS 2006 Kft.