Renault bontó

Renault bontó

A francia autó specialista TZS 2006 Kft. Renault bontó üzletága legfőképpen a Master és a Trafic típusú gépjárművek alkatrészeit forgalmazza.

A cég kizárólag bontásból származó gyári alkatrészeket forgalmaz, elsősorban az ár-érték arány miatt. A szóban forgó típusokhoz a 2004-es évjárattól gyártott modellek bontott alkatrészei kerülnek értékesítésre a Renault bontóban.

Renault Master és Renault Trafic alkatrészek

3 érv a TZS 2006 Kft. bontott alkatrészei mellett

Minőségi alkatrészek
A cég minden egyes eladott alkatrész előéletét illetően pontos információval rendelkezik: Garantálja, hogy csak teljesen ép, mindennemű roncsolódástól mentes autóalkatrészeket forgalmaz.
Mérsékelt árak
Az új gyári alkatrészek manapság szinte megfizethetetlenek. Egy megbízható Renault bontóból viszont szert lehet tenni ugyanarra a minőségre jóval alacsonyabb áron is.
Segítőkész szakemberek
A megfelelő bontott alkatrész kiválasztása az autószerelők dolga, nem az autótulajdonosoké – ez nem is lehet elvárható tőlük. A TZS 2006 autóbontó szakemberei készséggel állnak vevői rendelkezésére.

Ne dobja ki pénzét az ablakon!

Manapság hemzseg az internet az olyan hirdetésektől, melyek az elfogadhatónak tekinthető piaci ár alatt kínálnak autóalkatrészeket. Ezek a hirdetések gyakran azt a benyomást keltik, hogy egy professzionális szakembereket alkalmazó, hivatalos Renault bontó áll a háttérben – holott ez a valóságban korántsem így van.
A TZS 2006 munkatársai gyakran találkoznak olyan ügyfelekkel, akik első lépésként a kedvezőbbnek tűnő vásárlás reményében az úgymond parkolós, benzinkutas alkatrész-beszerzési forrást választották, aztán jól ráfaragtak, ugyanis garanciás problémájukkal már nem tudták utolérni az eladót – végeredményben mintha csak kidobták volna a pénzt az ablakon.
Sose vásároljunk bizonytalan eredetű alkatrészeket, igényeinkkel forduljunk inkább egy hivatalos, professzionális Renault bontóhoz!