Rólunk

Bontott alkatrészek a TZS 2006 Kft.-től

A vállalat 2006 óta foglalkozik használt, bontott autóalkatrészek forgalmazásával, az 1999-es gyártási évtől napjainkig az összes Peugeot és Citroen személy-, illetve haszongépjármű-típushoz egyaránt rendelkezik jó minőségű, gyári alkatrészekkel. Az utóbbi években az Önök igényeinek megfelelően, megkezdődött a Renault Master és a Renault Trafic haszongépjárművek bontott alkatrészeinek forgalmazása is.

A cég legfőbb irányelve, hogy vevőit a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben szolgálja ki, mindenkor megtesz mindent azért, hogy a legjobb tudása szerint segítsen mind kiszolgálás tekintetében, mind pedig a gyári alkatrészek vonatkozásában felmerülő szakmai kérdések kapcsán. Számos európai ország szolgálhat egy-egy bontott alkatrész lelőhelyéül, a cég külföldi partnerei pedig megbízható információkat nyújtanak minden adott autó előéletére, aktuális állapotára nézve.

Használt alkatrészek előnyei

Gyári bontott alkatrészek

Bizonyára Ön is került már ájulás közeli állapotba, amikor új gyári alkatrészt akart vásárolni autójához, és meghallotta annak kereskedelmi árát… Érdekli, mik a használt, ámde kifogástalan állapotú bontott alkatrészek előnyei?

Gyári alkatrész a legjobb forrásból

A TZS 2006 Kft. számára legfontosabb vevői elégedettsége, ezért igyekszik minimálisra csökkenteni a garanciális problémák lehetőségét – ennek érdekében valóban mindent elkövet, mert jól tudja, hogy bontott alkatrész vásárlásakor fennáll ennek az esélye. Amennyiben mégis probléma adódna, a cég a készlet erejéig a vásárlástól számított három munkanapon belül minden gyári alkatrészt kicserél.

Jól jönne a segítség bontott alkatrész ügyben?

Autójukhoz műszakilag kevésbé értő ügyfelek is érdeklődjenek bizalommal, a cégnél türelmes és segítőkész kollégák várják, ezzel könnyítve meg a bontott alkatrész vásárlás nehézségeit. A cég telefonos, valamint interneten történő megkeresésekre is a lehető leghamarabb és legprecízebb módon reagál – mindent elkövetve azért, hogy ügyfelei rövid úton megkapják a kívánt gyári alkatrészt, illetve alkatrészeket.

Gyári, bontott alkatrészek előnyei

Minőség

A cég kizárólag bontott gyári alkatrészeket (illetve esetenként új gyári elemeket) forgalmaz. E bontott alkatrészek ugyanis összehasonlíthatatlanul jobb minőségűek, mint az utángyártottak, és jóval időtállóbbak is.


Ár

Köztudott, hogy a vadonatúj gyári alkatrészek árai akár a csillagokig is emelkedhetnek, és a legtöbb autótulaj számára megfizethetetlennek bizonyulnak. A bontott alkatrészek ehhez képest egy sokkal pénztárcabarátabb megoldást kínálnak.


Megbízhatóság

Bontott alkatrészei beszerzése céljából a TZS 2006 Kft. számos európai ország autóbontóival jó kapcsolatot ápol. Rendszeres kommunikációjuknak, kiváló együttműködésüknek köszönhetően a cég munkatársai az alkatrészek előéletéről információval rendelkeznek.

Segítőkész ügyfélszolgálat

A cég alapelve: Önnek nem szükséges autószerelőnek lennie, az Ön feladata pusztán a balesetmentes közlekedés! Szakmai kérdésekben, illetve a beszerelésre kerülő bontott alkatrészek szakszerű kiválasztásában forduljon bátran a cég munkatársaihoz!

Új munkatársak

2021-től új munkatársak szolgálják ki a vevőinket, mivel a korábbiakra -sajnos- több panasz is érkezett. Bízunk benne, hogy új kollégáink mindenki elégedettségére végzik majd munkájukat!